استعلام برند 

در اینجا می خوانید...

 

استعلام برند

 

صفر تا صد استعلام برند و ثبت برند برای کسب و کارهای تجاری

 

کسب و کارهایی که در جهان امروز راه اندازی می شوند، می توانند بسیار پر رونق باشند! اما به شرطی که کسب و کارها از همان اول پر قدرت پیش بروند. برند یک کسب و کار، ماهیت آن کسب و کار است. به همین خاطر، بسیاری از کسب و کارها به دنبال ثبت برند برای رونق کسب و کار خودشان می باشند. استعلام برند، یکی از اولین مراحلی است که باید برای ثبت برند انجام دهید.

به طور کلی، برای ثبت برند مراحل زیادی را در پیش خواهید داشت. به همین خاطر، توصیه می کنیم که به جای اینکه وقت تلف کنید، از همین حالا به دنبال مراحل ثبت برند باشید. استعلام برند قبل از ثبت، مشاهده لیست اسامی برندهای ثبت شده و … از جمله مراحلی هستند که باید برای ثبت برند انجام دهید. در ادامه این مقاله قصد داریم بیشتر در رابطه با نحوه ثبت و استعلام برندهای مختلف تجاری صحبت کنیم.

 

 

استعلام برند
استعلام برند

 

اهمیت ثبت برند برای کسب و کارهای مختلف

 

برند به عنوان یک علامت تجاری برای کسب و کار شناخته می شود. امروزه، شرکت های مختلفی با هدف فروش و ارائه خدمات بیشتر راه اندازی می شوند، ولی برند خاصی ندارند. برند می تواند یک نام و نشان به کسب و کار و شرکت بدهد. به همین خاطر، بسیاری از شرکت های موفق دارای برند می باشند.

در جهان و حتی در کشور ایران، بسیاری از کسب و کارها، اهمیت داشتن برند را شناخته اند. به همین خاطر، بسیاری از شرکت ها، فروشگاه ها و … اقدام به ثبت برند به صورت قانونی کرده اند. با وجود یک برند برای یک کسب و کار، آن کسب و کار شناخته شده تر از کسب و کارهای مشابه خود می شود.

زیرا به هر حال آن کسب و کار، دارای یک نام و نشانی مشخصی نیز می باشد. با ثبت برند، امکان معرفی کردن محصولات به صورت اصولی تر و در عین حال قابل اطمینان تر وجود دارد. همچنین، یک مالکیت حقوقی برای یک برند تعریف می شود که تا چندین سال اعتبار دارد. با وجود تمامی این مزایا، افراد می توانند از اهمیت ثبت برند برای کسب و کارهای مختلف مطلع شوند و از همین حالا شروع به انجام مراحل مختلف برای ثبت برند خودشان کنند.

 

قبل از استعلام برند، اقدام به ثبت برند نکنید!

 

بسیاری از شرکت های تجاری برای گام گذاشتن به عرصه تجارت، علاقه مند هستند که به کسب و کار خودشان یک برند بدهند. ثبت برند برای این شرکت ها جهت فروش بهتر و ارائه خدمات بیشتر، بسیار مفید است. از این رو ثبت کردن برند برای این کسب و کارها، اصلا اتفاق بدی نیست.

اما یک موضوع بسیار مهمی که وجود دارد این است که کاربران باید بر اساس یک سری اصول اقدام به ثبت کردن یک برند کنند. نکات مختلفی وجود دارند که باید در هنگام ثبت کردن، برند مورد توجه قرار گیرند. در ادامه به این نکات برای ثبت کردن برند اشاره می کنیم.

  • آرم انتخاب شده برای برند، باید مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد.
  • آرم انتخاب شده برای برند، باید با موازین اخلاقی نیز سازگار باشد.
  • برند یک کسب و کار، نمادی از فعالیت ها و خدمات استی که قرار است شما آن ها را ارائه کنید. بنابراین، برای انتخاب برند خودتان به زیبایی و پر مفهوم بودن برند توجه داشته باشید.
  • گواهی که برای برند صادر می شود، تا ۱۰ سال اعتبار دارد. پس از گذشت مدت زمان اعتبار این گوارشی، نیاز است که مجددا گواهی تمدید شود.
  • برند معتبر نشان دهنده موقعیت و محصول ارائه شده است. به همین خاطر، می تواند ریسک خریدار را برای خرید و یا دریافت یک خدمات از کسب و کار کاهش دهد.
  • نام های عام محصولات یا اسامی برخی از مناطق جغرافیایی که خریدار و هر فردی، با شنیدن آن ها دچار سردرگمی شود، نام و برند محسوب نمی شود.
  • برای ثبت کردن برند، لازم است که تمامی محصولات، نوع کالا و خدماتی که برند برای تشخیص آن به کار برده می شود، دسته بندی گردد و در اظهارنامه ثبت شود.
  • مهم ترین موضوع برای ثبت برند، استعلام برند قبل از ثبت است. لازم است که کسب و کارها قبل  از ثبت درخواست گرفتن برند، حتما در رابطه با لیست برندهای موجود در کشور ایران، اطلاعات کسب کنند.

 

استعلام برند قبل از ثبت
استعلام علامت تجاری

 

ممنوعیت های موجود برای ثبت علائم تجاری …

 

همانطور که اشاره کردیم، برند یک نماد برای کسب و کار است. بنابراین، باید نشان دهنده خدمات و رویکردهای اصلی یک شرکت و کسب و کار باشد. فرآیند ثبت برند، یک فرآیند ساده نیست. به خصوص اگر افراد با نکات مهم برای ثبت برند مانند استعلام برند قبل از ثبت و … آشنایی نداشته باشند.

مانند هر کار حقوقی دیگری که در کشور ایران انجام می شود، ثبت کردن برند نیز قوانین خاص خودش را دارد. به همین خاطر، لازم است که افراد و کسب و کارها، برای ثبت کردن برند خودشان با ممنوعیت های موجود برای ثبت برند آشنایی داشته باشند. در ادامه به ممنوعیت های موجود برای ثبت علائم تجاری اشاره می کنیم.

  • امکان استفاده از هیچ یک از نمادهای دولتی، برای طراحی یک برند وجود ندارد. به طور مثال شما نمی تواند از نماد هلال احمر، نماد بانک ها، نماد قوه قضاییه و … برای طراحی برند خودتان استفاده کنید.
  • امکان استفاده از پرچم کشور ایران برای ثبت برند وجود ندارد. نه تنها پرچم کشور ایران، بلکه هر نوع پرچمی که در گذشته تا به امروز در کشور ایران وجود داشته است، نباید برای برند مورد استفاده قرار گیرد.
  • برای طراحی برند، بهتر است که از کلمات خاص مانند ایرانی، دولتی و … استفاده نکنید.
  • برندهایی که بسیار در کشورهای جهان و ایران مشهور می باشند، نباید ثبت گردند. برندهایی مثل آدیداس، سونی، اپل و … از جمله این برندهای مشهور می باشند که قرار گرفتن اسامی آن ها در برند، ممنوع است.
  • هیچ مشابهت خاصی نباید میان نام یک برند جدید و برند قدیمی وجود داشته باشد. به همین خاطر، توصیه می شود که حتما افراد برای جلوگیری از اتلاف وقت خودشان، اقدام به استعلام برند قبل از ثبت کنند.

 

استعلام ثبت برند برای کسب و کارها با چند گام

 

اگر یک شرکت را برای خودتان راه اندازی کردیده اید، حالا وقت آن است که برای جلب اعتماد بیشتر و رسمی تر کردن کسب و کار خودتان، به دنبال ثبت برند باشید. به طور کلی، برای ثبت کردن برند مراحل مختلفی وجود دارند که شما باید بر اساس آن ها، پیش بروید. در ادامه می خواهیم، تک تک مراحلی که برای ثبت برند شما باید انجام شوند را با توضیح کامل ذکر کنیم.

 

مرحله اول؛ دریافت مشاوره تخصصی

 

اولین مرحله برای ثبت برند این است که شما یک مشاوره تخصصی در زمینه ثبت کردن برند دریافت کنید. به همین خاطر، می توانید با دریافت مشاوره تخصصی از مراکز معتبر، در رابطه با ثبت برند و … اطلاعات کافی کسب کنید.

در واقع، شما با مشاوره تخصصی، می توانید یک برند بدون هیچ ممنوعیتی را انتخاب کنید و مراحل بعدی را برای ثبت آن انجام دهید. پس هرگز این مرحله را بدون مشورت با افراد متخصص پشت سر نگذارید.

 

مرحله دوم؛ استعلام برند قبل از ثبت

 

یکی از مهم ترین مراحل که می توان آن را به عنوان پیش زمینه برای ثبت برند ذکر کرد، استعلام برند قبل از ثبت است. لازم است که تمامی افراد قبل از اینکه مراحل مربوط به ثبت برند را انجام دهند، اقدام به استعلام برند خودشان کنند.

استعلام برند می تواند به کاربران کمک کند تا بتوانند در سریع ترین زمان ممکن، مشکلات برند خودشان را تشخیص دهند و سعی در رفع آن ها کنند. استعلام برند قبل از ثبت، باعث می شود که افراد حقیقی و حقوقی متوجه شوند که آیا قبلا برندی مشابه با برند درخواستی آن ها وجود داشته است یا خیر!

بنابراین، انجام این مرحله و استعلام برند باعث می شود که پروسه ثبت برند بسیار کوتاه تر شود. لذا لازم است که حتما افراد این مرحله را با درک بالایی انجام دهند تا دچار مشکل نشوند.

 

مرحله سوم؛ تهیه کردن مدارک مورد نیاز و تایید عضویت در سایت مالکیت معنوی

 

سومین مرحله برای ثبت کردن برند، تهیه مدارک مورد نیاز می باشد. لازم است که تمامی افراد برای ثبت کردن برند و علائم تجاری، تمامی مدارک مورد نیاز را آماده کنند. در صورتی که مدارک مورد نیاز کامل نباشد، این احتمال وجود دارد که پروسه ثبت برند طولانی تر و زمان گیرتر شود.

یکی از مهم ترین مدارکی که باید در این مرحله تایید کنید، برگه ای است که از سوی سامانه یا همان سایت مرکز مالکیت های معنوی، دریافت می کنید. لازم است که برای دریافت این برگه، حتما در سایت مرکز مالکیت معنوی ثبت نام کنید و یک محیط کاربری برای خودتان ایجاد کنید.

پس از دریافت برگه از طریق این سایت، می توانید برگه را دریافت کرده و به دفاتر اسناد رسمی ببرید. حال در دفاتر اسناد رسمی، گواهی مربوطه امضا می گردد و شما می توانید گواهی امضا شده را مجددا در سامانه مالکیت معنوی وارد کنید.

در این مرحله، اکانت کاربری شما تایید می شود و پس از آن می توانید، مراحل بعدی ثبت برند را انجام دهید.

 

مرحله چهارم؛ ثبت و تنظیم اظهارنامه برند

 

چهارمین مرحله که باید پس از استعلام برند و ثبت نام در سایت مالکیت معنوی انجام شود، تنظیم اظهارنامه برند است. برای انجام این مرحله، لازم است که ابتدا وارد سایت مرکز مالکیت معنوی شوید. پس از ورود به این سایت، می بایست به بخش اظهارنامه های علامت تجاری وارد شوید.

اظهارنامه را باید مطابق با اطلاعات مورد نیاز تکمیل کنید. مدارک لازم مانند اسکن کارت ملی و شناسنامه باید در اظهارنامه به درستی آپلود گردد. همچنین، یک سری مدارک مورد نیاز دیگر مانند نمونه برند، مجوز فعالیت، کارت بازرگانی و … باید در اندازه مشخص  در (۶ در ۶ سانتی متر) در سامانه ذکر شده، بارگذاری شود.

پس از وارد کردن اظهارنامه و ارائه تمامی مدارک مورد نیاز، لازم است که به مرحله پرداخت وارد شوید. پس از پرداخت هزینه مربوطه، می توانید آخرین برگه ای که از سامانه به شما ارائه می شود را دریافت کنید و از آن پرینت بگیرید.

 

مرحله پنجم؛ دریافت تاییدیه از دفاتر اسناد رسمی

 

پس از اینکه برگه ارائه شده از سوی سایت مرکز مالکیت معنوی را دریافت کردید، باید اقدام به پرینت آن کنید. حال پرینت برگه داده شده را به همراه خود به یکی از دفاتر اسناد رسمی ببرید. در دفاتر اسناد رسمی لازم است که اطلاعات وارد شده به تایید سامانه در بیاید. به همین خاطر، باید در دفاتر اسناد رسمی، گواهی امضا و فرم تایید اطلاعات کاربری دریافت شود.

پس از وارد کردن اطلاعات دریافت شده مانند گواهی امضا و فرم تایید اطلاعات کاربری در دفاتر اسناد رسمی، باید این اطلاعات را در سایت ارسال کنید. در نهایت یک نام کاربری و رمز عبور برای شما در نظر گرفته می شود که می توانید با کمک آن پیگیری های بعدی را انجام دهید.

 

مرحله ششم؛ بررسی اظهارنامه ثبت شده توسط کارشناسان

 

ششمین مرحله برای ثبت برند و علامت تجاری، این است که کارشناسان باید اظهارنامه را بررسی کنند. عمدتا سه کارشناس و رئیس اداره علامت های تجاری، اقدام به بررسی اظهارنامه می کنند. در صورتی که اظهارنامه نقصی نداشته باشد، با پیامک به کاربر اطلاع داده می شود که علامت تجاری و برند مورد تایید قرار گرفته است.

در این مرحله، لازم است که پرداخت هزینه برای روزنامه رسمی انجام شود. لازم است که در ابتدا یک پرونده فیزیکی برای برند ایجاد شود. سپس، هزینه مورد نظر برای انتشار برند در روزنامه رسمی پرداخت می گردد. در این مرحله، اداره مالکیت باید برند و علامت تجاری شما را برای ارسال در روزنامه های رسمی آماده سازی کند.

پس از ثبت درخواست و دریافت هزینه، حدودا یک هفته بعد روزنامه رسمی چاپ شده و به آدرس شما ارسال می گردد. طبق قانون مشخص، افراد و کسب و کارها به مدت ۳۰ روز فرصت دارند که علامت تجاری ثبت شده را بررسی کنند. در صورتی که مغایرت خاصی میان برند ثبت شده و درخواست حقوقی آن ها وجود داشت، لازم است که حتما تا قبل از گذشت ۳۰ روز، درخواست خود را برای انتشار مجدد علامت تجاری ثبت کنند.

در صورتی که درخواست افراد برای انتشار مجدد علامت تجاری ثبت گردد، لازم است که افراد مجددا هزینه مربوط به منتشر کردن علامت تجاری را پرداخت نمایند.

 

مرحله هفتم؛ ارائه مدارک مورد نیاز

 

آخرین مرحله برای ثبت برند، این مرحله است. در این مرحله لازم است که روزنامه رسمی نوبت اول و دوم، یک نسخه اظهارنامه و همچنین، ۱۰ نمونه از برند خود را به اداره مالکیت معنوی به صورت حضوری ارائه کنید.

لازم به توضیح است که اگر تمامی مراحل مربوط به ثبت برند شما توسط شرکت های ثبت برند صورت می گیرد، دیگر برای انجام هیچ یک از مراحل مختلف مانند استعلام برند، ثبت اظهارنامه و ارائه مدارک، نیازی به مراجعه حضوری به اداره مالکیت معنوی نخواهید داشت.

 

 

هزینه ثبت کردن برند برای کسب و کارها چقدر است؟

 

هزینه ثبت کردن برند برای کسب و کارها چقدر است؟

یکی از سوالاتی که برای افراد جهت ثبت برند پیش می آید این است که هزینه ثبت برند چقدر است؟ به طور کلی، باید توضیح دهیم که ثبت کردن برند دارای مراحل بسیار مختلفی است که حتما تا به اینجای مقاله متوجه این مراحل شده اید.

برای انجام هر یک از مراحل در جهت ثبت برند، باید هزینه مشخصی را پرداخت کنید. حال هر یک از این هزینه ها، بر اساس معیارهای مختلفی سنجیده می شوند. به طور مثال، برخی از افراد با انتشار روزنامه رسمی اول، برند خود را بررسی و تایید می کنند. اما برخی از افراد نیاز به پرداخت هزینه برای انتشار روزنامه رسمی دوره دوم را نیز دارند.

بنابراین، هزینه دریافت شده برای ثبت برند، می تواند متغیر و متفاوت باشد. در ادامه به هزینه هایی که باید برای ثبت کردن برند پرداخت کنید، اشاره می کنیم.

  • یکی از مهم ترین هزینه هایی که باید برای ثبت برند، پرداخت کنید؛ هزینه مربوط به ثبت اظهارنامه است. در صورتی که هر طبقه به اظهارنامه اضافه تر شود، هزینه مربوط به ثبت اظهارنامه نیز بیشتر می گردد.
  • یکی دیگر از هزینه های مربوط به ثبت برند، هزینه مربوط به حق ثبت علامت تجاری در یک طبقه است که باید پرداخت گردد.
  • در صورتی که اظهارنامه ارسال شده به صورت الکترونیکی دچار اشکال باشد، نیاز است که هر بار برای اصلاح اظهارنامه هزینه پرداخت شود.
  • جریمه تاخیر در تمدید ثبت برند، یکی دیگر از هزینه هایی است که برخی از افراد برای ثبت برند باید پرداخت کنند. البته برای تمدید مجدد برند در هر ده سال نیز باید هزینه ای جداگانه پرداخت شود.
  • در صورتی که افراد قصد انتقال قراردادی را داشته باشند، باید برای هر طبقه هزینه ای جدا پرداخت کنند.
  • حق ثبت، اجازه بهره برداری، فسخ، خاتمه و … برای برند به صورت جداگانه و مشخص هزینه در پی دارد.
  • در صورتی که در رابطه با ثبت برند اعتراضی داشته باشید، می بایست حتما مراحل مربوط به تقاضای خود را ثبت کنید و برای بررسی اعتراض خود نیز هزینه پرداخت کنید.
  • همچنین، در صورتی که اظهارنامه در سطح بین المللی ثبت گردد، می بایست هزینه بررسی جداگانه ای برای آن پرداخت شود.  
  • هزینه انتشار علامت تجاری و برند در روزنامه های رسمی نیز باید به صورت جداگانه و آنلاین پرداخت شد.

 

استعلام برند قبل از ثبت چقدر اهمیت دارد؟

 

همانطور که در این مقاله به آن اشاره کردیم، استعلام برند اهمیت بسیار زیادی برای کسب و کارها دارد. برای استعلام برندهای ثبت شده در کشور ایران، دو مزیت بسیار مهم وجود دارد. اول اینکه شما با استعلام برندهای ثبت شده، می توانید مشاهده کنید که یک برند مشابه با برند شما وجود دارد یا خیر! دوم اینکه تمامی هزینه ها و مراحل مربوط به ثبت برند با استعلام برند، کوتاه تر می شوند!

شما با استعلام برند قبل از ثبت، می توانید مشکلات برند خود را بررسی کنید. اما اگر برند خود را بدون اینکه استعلام بگیرید، در اظهارنامه وارد کنید، باید منتظر بروز مشکلات مختلف نیز باشید. چون تمامی مراحل چند روزه و حتی چند ماهه بررسی اظهارنامه، بستگی به این دارد که اظهارنامه شما به درستی ثبت شده است یا خیر.

در صورتی که اظهارنامه و برند مورد نظر شما دچار مشکل باشد، کلیه مراحل مربوط به ثبت برند تکرار می گردند. به همین خاطر بدون استعلام برند، هم هزینه های شما دو برابر می شوند و هم زمانی که باید برای ثبت برند جدید ثبت کنید، بسیار طولانی تر خواهد شد.

 

 

استعلام برند قبل از ثبت
استعلام برند قبل از ثبت

 

 

نحوه مشاهده لیست برندهای ثبت شده در ایران

 

یکی از مهم ترین دغدغه های افراد برای ثبت برند این است که می خواهند لیست برندهای ثبت شده در ایران را مشاهده کنند. واقعیت این است که هیچ سایت و منبع مشخصی برای مشاهده تمامی برندهای ثبت شده در ایران وجود ندارند. به همین خاطر، لازم است که افراد به جای اینکه به دنبال لیست اسامی برندهای ثبت شده در ایران باشند، اقدام به جستجوی برند کنند.

استعلام برند از طریق سایت مالکیت معنوی قوه قضاییه وجود دارد. کسب و کارها، اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به سایت استعلام برند مالکیت معنوی مراجعه کنند و اقدام به استعلام برند قبل از ثبت نمایند. در این سایت امکان جستجوی ساده و پیشرفته برای برند وجود دارد.

اما یک موضوع حائز اهمیت برای استعلام برند از سایت مالکیت معنوی این است که کاربران باید تخصصی زیادی برای استعلام برند داشته باشند. زیرا گاهی حتی یک فاصله، نوع نگارش کلمه و … می تواند بر روی جستجوی برند شما تاثیر داشته باشد.حتی کسانی که اقدام به خرید برند آماده میکنند می توانند بدوا اطلاعات ثبتی آن را استعلام نمایند.

هر چقدر بتوانید در سایت مالکیت معنوی، اطلاعات پیشرفته تر و تخصصی تری مانند تاریخ اظهارنامه، نوع شخص و … وارد کنید، راحت تر به جستجوی برند می پردازید. در صورتی که تخصص کافی برای استعلام برند ندارید، می توانید به راحتی و از طریق شرکت های ثبت برند اقدام به استعلام برند خودتان کنید.

 

استعلام برند از مالکیت معنوی
استعلام برند از مالکیت معنوی

 

استعلام برند از مالکیت معنوی

 

سایت مالکیت معنوی، سایتی معتبر در زمینه استعلام برند محسوب می شود. در صورتی که قصد استعلام برند قبل از ثبت و جستجوی برندهای مختلف را دارید، می توانید از طریق سایت مالکیت معنوی اقدام کنید. استعلام برند از مالکیت معنوی، بسیار ساده انجام می شود. اما به هر حال بهتر است که افراد فیلدهای مربوط به جستجوی برند را کامل کنند تا بتوانند برند مورد نظر خود را به درستی جستجو نمایند.

برای استعلام برند از مالکیت معنوی دو دسته اطلاعات وجود دارند. دسته اول مربوط به اطلاعات پایه جستجو می باشند و دسته دوم، مربوط به اطلاعات پیشرفته می باشند. اطلاعات پایه جستجو باید به درستی وارد گردند. در صورتی که نیاز به جستجوی تخصصی تر و اصولی تر باشد، نیاز است که اقدام به جستجوی برند با اطلاعات پیشرفته تر کنید.

برای ثبت برند معطل نمانید!

ثبت کردن برند همیشه کار ساده ای نبوده است و همین موضوع باعث شده که کسب و کارهای مختلف، دغدغه بسیار زیادی برای ثبت برند داشته باشند. در حال حاضر، امکان ثبت برند در کوتاه ترین زمان ممکن به لطف وجود شرکت های مختلف در زمینه ثبت وجود دارد.

کسب و کارهای مختلف برای ثبت کردن برند خودشان می توانند از شرکت های ثبت برند کمک بگیرند و اقدام به ثبت برند به صورت تخصصی و اصولی کنند. با توجه به اینکه شرکت های ثبت برند تخصص کافی برای انجام مراحل ثبت کردن برند دارند، می توان با خیالی راحت به آن ها اعتماد کرد. از طرفی این شرکت ها، از مشکلات و دغدغه هایی که ممکن است در میان راه برای ثبت برند ایجاد شوند، مطلع هستند. به همین خاطر، در راستای رفع این مشکلات پیش می روند و مدت زمان لازم را برای ثبت برند کاهش می دهند.

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت کردن برند

 

برای ثبت برند لازم است که اشخاص حقیقی و حقوقی یک سری مدارک ارائه کنند. این مدارک در طی انجام مراحل ثبت برند، استعلام برند، دریافت گواهی ها و … از افراد حقیقی و حقوقی دریافت می گردند. در ادامه می خواهیم، کلیه مدارکی که برای ثبت کردن برند به آن ها نیاز دارید را ذکر کنیم.

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند در اشخاص حقیقی

  • تصویر شناسنامه از شخص حقیقی
  • تصویر کارت ملی شخص
  • در صورت لاتین بودن برند پیشنهادی، تصویر کارت بازرگانی
  • تصویر مجوز فعالیت تایید شده در دفاتر اسناد رسمی در یک نوبت
  • ارائه اطلاعات مختلف از جمله آدرس، شماره تلفن همراه، کد پستی، آدرس الکترونیکی و شماره تلفن ثابت شخص حقیقی

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند اشخاص حقوقی

  • ارائه تصویر شناسنامه تمامی افراد دارای حق امضا در شرکت از جمله مدیران، سهامداران یا شرکا
  • ارائه تصویر کارت ملی تمامی افراد دارای حق امضا در شرکت از جمله مدیران، سهامداران یا شرکا
  • ارائه تصویر مجوز فعالیت
  • ارائه کپی روزنامه رسمی تاسیس
  • ارائه کپی روزنامه رسمی آخرین تغییرات
  • در صورت لاتین بودن عنوان پیشنهادی ارائه تصویر کارت بازرگانی
  • ارائه اطلاعات مورد نیاز مانند آدرس، کد پستی، آدرس الکترونیکی، شماره تلفن همراه و شماره تلفن ثابت مربوط به افراد دارای حق امضا در شرکت

 

مدت زمان اعتبار یک برند تجاری

 

یکی از سوالاتی که برای افراد پیش می آید این است که مدت زمان اعتبار یک برند تجاری چقدر است؟ به هر حال باید مراحل بسیار زیادی برای داشتن یک برند تجاری انجام شود. همین موضوع، ایجاب می کند که یک برند تجاری بتواند تا مدت ها مالکیت حقوقی و حتی معنوی برای یک کسب و کار داشته باشد.

اگرچه مدت زمان اعتبار یک برند تجاری می تواند، متغیر باشد. اما به هر حال در اکثر موارد یک برند تجاری می تواند تا ۱۰ سال تاریخ اعتبار داشته باشد. خوشبختانه، پس از اتمام تاریخ اعتبار یک برند تجاری، امکان تمدید برند نیز وجود دارد.

بنابراین، در صورتی که مدت زمان اعتبار یک برند تجاری تمام شود، افراد می توانند بدون دغدغه و نگرانی، برند را تمدید کنند. با این کار دیگر مالکیت حقوقی یک برند از بین نخواهد رفت.

 

مدت زمان اعتبار یک برند تجاری چقدر است؟

مدت زمان یک علامت تجاری ۱۰ سال است.

لیست برندهای ثبت شده در ایران در کدام سایت قابل استعلام است.

اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به سایت استعلام برند مالکیت معنوی مراجعه کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *